Autoriseret psykolog  

Anne Grundahl

Mit navn er Anne Grundahl, jeg er 36 år, gift og mor til to. Jeg er uddannet psykolog fra Aalborg Universitet og autoriseret af Psykolognævnet. 

Som psykolog har jeg flere års erfaring i det kliniske behandlingsfelt med børn, unge, voksne og familier samt erfaring med psykologisk udredning. 

Foruden min psykologfaglige erfaring har jeg erfaring med at være menneske på bl.a. områder som studie, arbejde, forældreskab, venskab, familie samt glædelige såvel som sorgfulde livsbegivenheder.   

Min tilgang til terapi

I min terapi har jeg fokus på at skabe et trygt terapeutisk rum, som giver dig mod til at dele det du finder svært. Samtidig vil jeg lægge vægt på dine ressourcer og hvad det er du værdsætter. Det terapeutiske rum er for mig en form for laboratorium, hvor vi i samarbejde nysgerrigt skal se på dig og din situation, eksperimentere med nye tanker, perspektiver og handlemønstre. I laboratoriet er alle tanker og følelser tilladte. Formentlig vil jeg give dig et kærligt skub til at eksperimentere med fx nye handlemuligheder uden for laboratoriet, men altid med respekt for dine ønsker og behov.

Kontakt

Kontakt mig på mail, SMS eller book her. Online book er kun til dig over 15 år.

Skriv gerne kort, hvad din henvendelse drejer sig om. 

Jeg har ikke fast telefontid, men bestræber mig på at vende tilbage inden for 24 timer på hverdage. 

Kontaktoplysninger

Adresse

Lundbyesgade 18, 9000 Aalborg

Telefon

+ 45 91 53 37 35

Email

psykolog@annegrundahl.dk